Donatie

We willen zoveel mogelijk kinderen laten groeien op de golven, maar dit kunnen wij niet alleen. Zonder de (financiële) steun van anderen kunnen wij namelijk als stichting niet bestaan. 

 

Als donateur zorg jij ervoor dat kwetsbare kinderen bij Surf&Durf meer zelfvertrouwen opdoen. Daardoor staan de kinderen steviger op hun eigen benen. Niet alleen op hun surfboard, maar ook in hun thuis- en schoolomgeving. 

 

Doneer maandelijks en word Vriend van Surf&Durf

Als Vriend van Surf&Durf maak je via een automatische overschrijving iedere maand een bedrag naar keuze aan ons over. Zo zorg jij ervoor dat kinderen kunnen blijven genieten van surftherapie. 

 

Doneer je een jaar lang, dan ontvang je van ons ook nog eens een leuke Surf&Durf verrassing. Uiteraard kun je op ieder moment het donatiebedrag wijzigen of de donatie stopzetten.

 

Alvast namens heel Surf&Durf: bedankt! 


Ja, ik word Vriend van Surf&Durf:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Liever eenmalig doneren? Dat kan natuurlijk ook. Stort een bedrag naar keuze op NL91RABO0332477460 ter name van Stichting Surf&Durf o.v.v. eenmalige donatie.


ANBI

Surf&Durf heeft een ANBI status via de Belastingdienst. Een ANBI is een algemeen nut beogende instelling. Dit houd in dat het doel en de activiteiten het algemeen belang dienen en er geen winstoogmerk is.

Deel deze actie

KvK. 6669.16.99
surfendurf@outlook.com

 

volg ons

doneren

Doe een gift aan Surf & Durf en vergroot het zelfvertrouwen van kinderen en jongeren met  sociale en emotionele moeilijkheden.


Site door: Margo Bekkers