Surf&durf-club

Heb je meegedaan aan de Surf&Durf training en wil je blijven surfen met individuele begeleiding? Dan is de Surf&Durf-club iets voor jou!

 

Als je je bij de Surf&Durf-club wilt opgeven, kan je je aanmelden voor één of meerdere lessen. Op deze manier kan je blijven surfen en je onderdeel voelen van een echte sportclub. De bijeenkomsten zijn ingericht als surflessen. Hoewel we in de lessen niet meer met persoonlijke leerdoelen aan de slag gaan, zal de Surf&Durf-club insteken op het behoudt van positieve effecten opgedaan bij de training. Net als bij de training zal er zowel een psychomotorisch therapeut en een surfleraar voor de groep staan. Daarnaast krijgt iedere deelnemer een persoonlijk begeleider toegewezen, dit zijn vrijwilligers met ervaring in het surfen en/of de doelgroep.


Data en kosten
In Scheveningen bieden wij lessen vanuit de Surf&Durf-club plaats op:
- 6 september
- 13 september
- 20 september
- 27 september
- 4 oktober
- 11 oktober
- 18 oktober

 

In Domburg bieden wij lessen vanuit de Surf&Durf-club plaats op:- 26 juli
- 9 augustus
- 23 augustus
- 13 september
- 27 september

 

 

 

De kosten voor deelname is 25 euro per les inclusief materiaal, surfleraar en individuele begeleiding door enthousiaste surfers. Daarnaast is er een psychomotorisch therapeut betrokken die ervaring heeft met de doelgroep.

 

Enthousiast geworden om mee te doen of heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar surfendurf@outlook.com of vul ons contactformulier in.

KvK. 6669.16.99
surfendurf@outlook.com

 

volg ons

doneren

Doe een gift aan Surf & Durf en vergroot het zelfvertrouwen van kinderen en jongeren met  sociale en emotionele moeilijkheden.


Site door: Margo Bekkers